Chris van Velzen

Typen aanhangwagens

DÉLEVERANCIER VAN AANHANGWAGENS EN TRAILERS

Sinds de start in 1987 is Chris van Velzen in Heeswijk-Dinther en omstreken uitgegroeid tot dé dealer van aanhangwagens en trailers tot 3.500 kg. Wij hebben namelijk voor elke transportklus een passende aanhangwagen of trailer in de aanbieding. Daarnaast staat ons team dagelijks klaar, om u te adviseren over het complete assortiment aanhangers en u te helpen bij het kiezen van het best passende model. Ook bent u bij Chris van Velzen aan het juiste adres voor het huren, repareren, keuren en onderhouden van de aanhanger.

KOOP EEN HAPERT AANHANGWAGEN IN HEESWIJK-DINTHER

Als Official Dealer is Chris van Velzen ook het adres voor de verkoop, verhuur en service van alle HAPERT aanhangwagens. Dankzij de modulaire opbouw heeft u de mogelijkheid om elke aanhanger geheel naar wens samen te stellen. Ook daar helpen wij u graag bij. Loop gerust eens binnen in de showroom in Heeswijk-Dinther, om de mogelijkheden omtrent maatwerk met ons te bespreken. Om u alvast een indruk te geven van het aanbod van HAPERT, vindt u hieronder een kort overzicht van de verschillende soorten aanhangers.

AZURE BAKWAGENS EN PLATEAUWAGENS

De bakwagens en plateauwagens van HAPERT zijn uiterst robuust en veelzijdig. Deze AZURE-modellen zijn leverbaar tot een bruto laadvermogen van maximaal 3.500 kg. Een bakwagen is uitermate geschikt voor het vervoeren van los materiaal, zoals bouwmaterialen, tuinafval, hout, zand en grond. Dankzij het grotere laadoppervlak is een plateauwagen ideaal voor het transporteren van grotere en zwaardere materialen.

COBALT KIPPERS

De kipper aanhangwagens van HAPERT kunnen elke vracht snel laden, vervoeren en lossen. De COBALT-kipper is met name geschikt voor het vervoeren van los gestort materiaal, zoals bijvoorbeeld puin, afval, grond en zand. U heeft de keuze uit een achterwaarts of driezijdig kippende aanhangwagen.

INDIGO AUTOAMBULANCES

Voor het transporteren van machines of voertuigen kiest u een autoambulance van HAPERT. De INDIGO-modellen zorgen ervoor dat elke machine of auto snel en veilig de plaats van bestemming bereikt. Elke autoambulance is leverbaar als kantelbare en niet-kantelbare aanhanger.

SAPPHIRE GESLOTEN AANHANGWAGENS

Chris van Velzen is natuurlijk ook leverancier van alle HAPERT aanhangwagens met gesloten opbouw. Binnen de SAPPHIRE-serie vindt u onder andere bagagewagens, reclamewagens, marktwagens, verkoopwagens en koelwagens. Een gesloten  aanhangwagen is dé oplossing voor het droog en veilig vervoeren van al uw waardevolle ladingen.  

BASIC COMPACTE AANHANGERS

HAPERT levert ook kleine aanhangwagens voor kritische kleine ondernemers en veeleisende particulieren; de BASIC-serie. Het aanbod bestaat uit compacte bagagewagens, bakwagens en plateauwagens, die tegen een zeer aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

PAARDENTRAILERS EN BOOTTRAILERS

Vanuit de vestiging in Heeswijk-Dinther levert Chris van Velzen ook paardentrailers, boottrailers, schamelwagens en speciaalbouw aanhangers binnen de regio Den Bosch en omstreken. Heeft u specifieke wensen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan onze showroom aan de Retselseweg 7, waar onze specialisten u graag meer vertellen over het complete assortiment en alle maatwerkoplossingen.