Chris van Velzen

Aanhangwagens

AANBOD VAN HAPERT AANHANGERS IN HEESWIJK-DINTHER

Chris van Velzen is Official Dealer van HAPERT aanhangwagens en levert daarom het complete assortiment van dit toonaangevende merk. Vanuit onze vestiging in Heeswijk-Dinther verzorgen we niet alleen de verkoop en verhuur van alle HAPERT modellen. Als officiële dealer helpen wij onze klanten ook met onafhankelijk advies, voorlichting, service en garantie.

STEL UW AANHANGER ZELF SAMEN

Alle aanhangers van HAPERT zijn modulair opgebouwd. Dit betekent dat u ieder model geheel naar wens kan uitbreiden met de gewenste opties en accessoires. In de showroom in Heeswijk-Dinther staan de specialisten van Chris van Velzen Aanhangwagens klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw model.

ASSORTIMENT NIEUWE AANHANGWAGENS

Het assortiment van Chris van Velzen bestaat uit aanhangers en trailers in allerlei soorten en maten. Binnen het volledige aanbod van HAPERT vindt u onder andere plateau aanhangwagens, bakwagens, kippers, bagagewagens, autoambulances, koelwagens, marktwagens, reclamewagens en verkoopwagens met een bruto laadvermogen tot maximaal 3.500 kg. Wij verkopen daarnaast ook schamelwagens, speciaalbouw modellen, boottrailers en paardentrailers van uiteenlopende merken. Kortom, Chris van Velzen Aanhangwagens heeft voor ieder wat wils. Dat is ook de reden waarom wij hét adres zijn voor zowel bedrijven als particulieren uit de regio Heeswijk-Dinther, Schijndel, Vught, Veghel, Uden en omstreken.

UITSTEKEND ONDERHOUDEN OCCASIONS

Komt u uit de regio Den Bosch en wilt u graag een tweedehands aanhangwagen aanschaffen? Chris van Velzen beschikt ook over een ruim assortiment aan betrouwbare occasions. Elke occasion is zorgvuldig onderhouden en in uitstekende conditie. Dus bent u op zoek naar een duurzame aanhanger tegen een uiterst scherpe prijs? Bekijk dan direct het actuele aanbod online, of kom gerust een keer langs in de showroom in Heeswijk-Dinther. Op onze vestiging krijgt u bovendien uitgebreid advies over het complete assortiment aan tweedehands aanhangwagens.

AANHANGWAGEN TOTAALSERVICE

Wij bieden een totaalservice voor aanhangers, trailers en caravans. Dit houdt in dat wij ook uw aanhanger onderhouden, repareren, keuren en waar nodig aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor een professionele FOCWA onderhoudsbeurt of PACK keuring voor uw HAPERT aanhangwagen, trailer of caravan. In de professionele werkplaats in Heeswijk-Dinther voeren onze ervaren monteurs alle werkzaamheden vakkundig en efficiënt uit. Daarnaast beschikt Chris van Velzen Aanhangwagens over een uitgebreid assortiment aan service-onderdelen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de aanhanger niet lang hoeft te missen.