Chris van Velzen

Aanhangwagen kopen

HAPERT AANHANGWAGEN KOPEN IN DE REGIO DEN BOSCH

In onze showroom in Heeswijk-Dinther staan uitsluitend de meest betrouwbare aanhangwagens te koop. Van kippers, plateauwagens, bakwagens en autoambulances, tot gesloten aanhangers, boottrailers, paardentrailers en speciaalbouw uitvoeringen. Het complete assortiment van Chris van Velzen is afgestemd op zowel kritische ondernemers als veeleisende consumenten.

Komt u uit de regio Den Bosch en wilt u een aanhangwagen van HAPERT kopen? Wij zijn Official Dealer voor de regio Heeswijk-Dinther en omstreken. Daarom leveren we ook het complete assortiment aanhangwagens van HAPERT. Of u nu een een open of gesloten aanhanger wilt kopen; dit toonaangevende merk heeft altijd een geschikt model in de aanbieding.

TWEEDEHANDS AANHANGERS TE KOOP

Naast alle nieuwe modellen hebben wij ook uiteenlopende tweedehands aanhangers te koop staan. De occasions van Chris van Velzen zijn niet alleen perfect onderhouden, maar worden ook tegen de meest aantrekkelijk prijzen aangeboden. Bovendien wisselt het aanbod regelmatig. Bekijk direct het actuele assortiment en misschien staat de gewenste aanhangwagen al tussen het aanbod. Of loop een keer binnen in de showroom in Heeswijk-Dinther en laat u persoonlijk adviseren op het gebied van occasions. Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het kopen van een gebruikte aanhanger.

GOEDKOOP EEN AANHANGER HUREN IN HEESWIJK-DINTHER

Heeft u voor een korte periode een extra transportmiddel nodig? Dan kunt u bij ons ook een passende aanhangwagen huren. Chris van Velzen verhuurt namelijk aanhangwagens voor ieder transport. Of u nu een verhuizing heeft, tuinafval wilt wegbrengen, bouwmaterialen, machines of voertuigen wilt vervoeren; bij ons huurt u altijd een geschikte aanhanger, die de klus aankan. Wilt u direct én voordelig een HAPERT aanhangwagen in Heeswijk-Dinther huren? Reserveer vandaag nog het gewenste model!

ONDERHOUD VAN AANHANGWAGENS

Chris van Velzen heeft een eigen werkplaats in Heeswijk-Dinther, waar alle denkbare reparaties, PACK keuringen en FOCWA onderhoudsbeurten worden uitgevoerd. Deze totaalservice is niet alleen afgestemd op alle aanhangwagens van HAPERT en andere topmerken, maar ook op alle denkbare trailers en caravans. Onze monteurs staan garant voor een snelle en professionele service, zodat u snel weer met uw aanhangwagen de weg op kunt.

AANHANGWAGEN-ONDERDELEN KOPEN

Bij Chris van Velzen zijn daarnaast ook alle gangbare aanhanger-onderdelen en accessoires te koop. Wilt u zelf een reparatie of aanpassing uitvoeren? Kom dan langs in ons magazijn in Heeswijk-Dinther, waar u diverse onderdelen voor uiteenlopende aanhangwagens kunt kopen.